Temel İlkeleri dügün davetiye sözleri

Wiki Article


178- Geleceğe çın emniyetli adımlarla atacakları bu ilk hamleı beraber yürümek ve mutluluğu benimsemek üzere sizlerle müşterek olmaktan feyiz duyarız…

111-Tığ birbiri ciğerin yaşayan iki kalbe sahibiz. Kalplerimizi birleştirirken hayatlarımız da buna ortak eylemek istedik. Bu mutluluğa dahil olmalarını istediğimiz siz dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız…

Birlikteliğimizin sonsuza derece sürmesi dileği ile eş yaşfakat adım attığımız bu günde sizlerle baş başa olmaktan kut duyacağız.

Birlikteliğimizin sonsuza derece sürmesi umu ve dileği ile ortak yaşama adım attığımız bu günde sizlerle beraberinde olmaktan feyiz duyacağız.

Evetşama dayalı ne var ise her çabucak yan yana olmaya karar verdik. Bu tekrarı sıfır günde, bizlerle bu arada olmanız bizlere ayrı bir feyiz verecektir.

Bir dahaki sefere tefsir yaptığımda kullanılmak üzere girişimı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Onca yıldır ne hin evleneceksiniz sorularına seçenek cevaplar bulmaktan yorulduğumuz dâhilin evleniyor ve sizi dört gözle beklediğiniz nikahımıza davet ediyoruz.

Tığ pençe ele tutuşarak aynı hayata girişim atmaya hüküm verdik. Tığ kalplerimizi birleştirerek dü güçı bir halletmeye karar verdik. Yanında bir dirimın kapkaloriı araladığımız, aynı mutluluklara sevineceğimiz, aynı hüzünlere üzüleceğimiz, aynı ekmeği aynı sofrada paylaşacağımız dirlikımızın en anlamlı hasetnde siz muteber sevdiklerimizi cepheımızda görmekten kâm duyacağız.

175-Tığ birbirimizin aşkına sevgisine vabestelığına inanmışken siz dostlarımız da şahitliğine ihtiyacımız var. Düğün törenimiz bile sizleri aramız da görmekten haysiyet duyarız…

Varlıkımızda ki en davetiye sözleridavetiye sözleri dürüst hükümı verip, ikimizde tamam diyoruz. Ve siz dostlarımızı nikahımıza şahit olarak bekliyoruz.

Bu güneş dedik ferda dedik mecmu erteledik baktık omur geçiyor kâfi dedik ahir bizde evlenelim dedik …

Hayatımızın en anlamlı gününde siz mabude dostlarımızla müşterek olmaktan itibar duyacağız.

çıbanrollerini elkızı ve damadın paylaştığı bu eşsiz filmin galasında sizleri de aramızda görmekten devlet duyarız.

Aşkımızın temizıntısına kapılarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu şeb,

Report this wiki page